Kundaliinijooga

Kundaliinijoogaa kutsutaan tietoisuuden joogaksi. Kundaliinijoogatunti aloitetaan aloitusmantralla, jonka jälkeen tehdään lämmittelyharjoituksia ja varsinainen harjoitussarja (kriya). Lopuksi rentoudutaan, tehdään meditaatio ja lauletaan aurinkolaulu sekä lopetusmantra. Harjoituksia ja meditaatioita on tuhansia erilaisia ja ne kohdistuvat esimerkiksi stressinpoistoon, masennuksesta irtipäästämiseen, sisäisen vihan purkamiseen tai johonkin fyysiseen kohteeseen (selkä, vatsa, aivopuoliskot jne).

Harjoitukset vaikuttavat kokonaisvaltaisesti lisäten kehon liikkuvuutta ja mielen tasapainoa. Harjoitus myös haastaa kohtaamaan itsensä ja ajatuksensa. Jooga on prosessi, joka puhdistaa mieleen kertynyttä likaa, jotta sisäinen viisaus pääsee loistamaan esiin.

Viikkoaikataulusta näet, missä ohjaan joogan viikkotunteja tai workshoppeja.

Tarjoan workshoppeja myös yksityisryhmille ja yrityksille, esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin tai tyhy -päiville. Ota yhteyttä ja kerro, minkätyylistä tuntia tai ohjelmaa olette etsimässä, niin voin räätälöidä juuri teille sopivan aihekokonaisuuden.

Esimerkkejä workshopeista

Stressinpoisto

Workshop sisältää fyysisiä harjoituksia munuaisille ja lisämunuaisille, jotka vaikuttavat stressireaktioihin kehossamme. Meditaatio voi olla esimerkiksi rauhoittava hengitysharjoitus, aivopuoliskoja tasapainottava meditaatio tai lyhyt keskittymisharjoitus, jolla saadaan rauhoitettua tunnemyrky stressin keskellä.

Naiseudelle

Workshop sisältää esimerkiksi rentouttavan ja rauhoittavan taputteluharjoituksen, keskustelua naiseudesta joogisesta näkökulmasta, meditaation oman kauneuden näkemiseksi tai ryhmässä tehtävän tanssillisen meditaation (”taivaallinen viestintä”).

Mielenrauha

Workshop sisältää mielen kolmea eri puolta (negatiivinen, positiivinen ja neutraali mieli) tasapainottavan harjoituksen, meditaation ja keskustelua mielen toiminnasta.

Energiaa hengityksestä

Workshop sisältää erilaisia hengitysharjoituksia, jotka tuovat lisää elinvoimaa ja energiaa kehoon tai vastaavasti rauhoittavat ja rentouttavat kiireen keskellä. Opetellaan tunnistamaan erilaisten hengitysten vaikutus kehossa.

Runsaus

Workshop sisältää runsautta lisäävän harjoituksen ja meditaation. Runsaus voi tulla eri lähteistä, kun annamme sille mahdollisuuden virrata. Vaurauden olennainen osa on kiitollisuus kaikesta, mitä meillä jo on.